2011. január 22., szombat

Újdonságok (3. hét)

Ezúttal elsősorban a Kedvelt avagy hasznos linkek - Katt rájuk! szekció bővült (lásd a blog jobb oldali sávját), érdemes lehet kipróbálni a RÁDIÓZÓ NAGYI újabb csatornáit, de létrehoztam egy FÜLELŐ NAGYI rovatot is, az irodalom kedvelőinek. Mesék szintén találhatók itt szép számmal, unokák lekötésére is jó lehet ;) (Igyekeztem a nagyobb felekezetek internetes rádióit is listázni.) MOZGÓ NAGYI videókat nézhet, egyelőre csak a Magyar Televízió archívumából.
A KREATÍV NAGYI sorát mostantól a fantasztikus Keresztszemes Társaság weboldala is gazdagítja! Sokak szerint példaadó kezdeményezés az önszervezésre, mindennapi életünk (sokkal) színesebbé tételére.

Az idézhető számítógép c. aloldal két aranyköpéssel lett gazdagabb (továbbiak javasolhatók! :) ).
A Haladó csoport élménybeszámolója kapcsán a TÁRSAS NAGYI weboldalak közé bekerült az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület oldala, kíváncsian várom az ottani fejleményeket is! :)
MOSOLYGÓS NAGYI rovatunk viccgyűjteményt kapott, a FEHÉRVÁRI NAGYI linkgyűjtemény pedig újabb hasznos/érdekes címekkel bővült. MAROSHEGYI NAGYInk a közvetlen környezetünkben lévő szociális-oktatási intézményekkel ismerkedik, a témák, amikről a blogon olvashatunk egyre bővülnek.

Létrejött továbbá a Blog-barátok rovat - szintén a jobb oldali sávban, lejjebb található -, ide hozzánk hasonlóan blogoló, kapcsolódó (pl. fehérvári) net-naplózókat lehet összegyűjteni.

Egy szó, mint száz: további boldog blogböngészést kívánok! :) (Nyelvtörőnek sem utolsó!!)

Sok szeretettel:

Oti



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése