2011. február 24., csütörtök

Első PC Nagy(i) Klubnap - Február 23.

Kedves Mindenki!

Szeretném megköszönni azt a sok figyelmet és kedvességet, amit Tőletek kaptam, bevallom, egy kicsit megszeppentem, hogy ennyien összegyűltünk :)), de nagyon boldoggá tett és remélem, azért nem volt minden ,,hét és hó", amit tegnap összehordtam :)
Szintén köszönöm a 'fotózási engedélyt', így már vizuális formában is nyoma van a ténykedésünknek!
Íme néhány kocka (igyekszem majd albumba tenni őket):



A nem csak elméleti szemezgetés :)








Naplemente 'pécével'







 Számítógépes generációk





Következő hónapban, azaz márciusban (mindjárt itt a tavasz!), amikor a digitális fotózásról, képfeltöltésről lesz szó, hasonló formában, de az eredeti terv szerint, azaz hétfői napon fog történni mindez, először előadás, azután a klubfoglalkozás.

Köszönöm a figyelmet,
találkozunk jövő hét hétfőn (2011. febr. 28-án), 
Kezdőkkel du. 13.45-kor, a Haladókkal 15.30-kor a Számtech teremben,
addig is szép jégtörő napokat kívánok :) :

Oti



U. I.: Az előadások (összesen 4 db) vázlatai megtekinthetők és letölthetők az alábbi linkekre kattintva, menteni a File menü 'Eredeti mentése' (angolul 'Download original') opciója alatt lehet.





Negyedik előadás (2011. február) - Perifériák





 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Eredeti bejegyzés:

Ahogyan azt már korábban kihirdettem, sok szeretettel várunk bármely érdeklődőt, tanfolyamtól függetlenül is, jövő héten (kivételesen) szerdán, 2011. február 23-án du. 15.00 órától a szintén félemeleti 22-es teremben. Amennyiben nem ott vagyunk, akkor mindig a szomszédban, a 23-asban érdemes keresni minket. A belépés mindig ingyenes :)

1/3 körül már ki szoktam nyitni, úgyhogy lehet jönni bátran, ezúttal szeretnék egy kis sütit és gyümölcslevet/ásványvizet is hozni, hogy némileg még ,,otthonosabbá" tegyük következő merülésünket a digitális világba.
A körülbelül egy órás előadás után pedig a tervek szerint kinyitom a Számtech termet, hogy ott a Kezdő és a Haladó csoport tagjai közül géphez ülhessenek azok, akiknek sürgős kérdése avagy gyakorolni valója van. (Ez nem korrepetálás, csak ,,magános" netezési, gépelési lehetőség, a kiscsoportos vagy egyéni gyakorló órákat továbbra is velem kellene egyeztetni. Köszönöm.)


Egyébként mindig hétfői napokon lesz az előadásos alkalom, ez most váratlanul-kellemetlenül alakult így, de köszönöm szépen a megértéseteket.

Tehát a jövő héten nem lesznek hagyományos órák, ehelyett találkozzunk szerdán, február 23-án 1/2 3 és 3 között a 22-esben! :)
A soron következő fejtágítás témája:

A CSATLAKOZÁS ÖRÖME. ŐSZINTÉN A PERIFÉRIÁKRÓL.

Lerántjuk a leplet arról, mit érdemes valójában rádugni a számítógépre -a kávéfőzőn és hajszárítón kívül- és miért.


Szeretettel:

Oti





4 megjegyzés:

  1. Az előadások továbbra is nyitottak bármely érdeklődő számára és abszolúte díjtalanok :)

    VálaszTörlés
  2. Azt hinné az ember, hogy ilyen csoda csak a mesében fordul elő. De ,mivel én is részese vagyok a foglalkozásoknak, csak köszönetet tudok mondani a lehetőségért, s kedves, türelmes oktatásért. :-)
    Eszter

    VálaszTörlés
  3. Mindent, ami belefér, kedves Eszter ;) Én pedig köszönöm, hogy még taníthatok :)
    Szeretettel:
    Oti

    VálaszTörlés
  4. Remélem, a letöltések is működni fognak, a PDF (Portable Document Format [portáböl dokjument format], Hordozható Dokumentum Típust jelent, egész könyvek közzétehetők ilyen formában akár, jó kis találmány :)
    Oti

    VálaszTörlés